Kitchen

Vaak als je een keuken wilt inrichten, denk je misschien niet altijd gelijk aan raam folie. Maar waarom zou je dit eigenlijk wel doen? Als je geen ramen hebt in de keuken, is het misschien niet zo’n slim idee, maar als je wel ramen hebt dan is het iets om te overwegen. Raamfolie kan er namelijk voor zorgen dat niemand makkelijk naar binnen kan kijken, maar dat je wel het licht er doorheen kunt laten. Je zou natuurlijk ook vitrages en gordijnen kunnen nemen, maar in de keuken is het vaak zo dat de lucht van het eten er in gaat trekken, en daar heeft niemand zin in.

Meerdere soorten folie

Vaak als het woord raam folie wordt genoemd, dan komen er misschien lelijke namaak mozaïek vormen in je hoofd die niet lang op het raam blijven plakken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende varianten van raam folie. Er zijn simpele designs te vinden die erg strak overkomen, of juist met wat meer strepen en een zakelijke look. De folie zorgt er ook voor dat de warmte wordt tegengehouden, maar dan is het ook wel slim om speciaal warmte werende folie te nemen voor grote ramen. Maar niet alleen raam folie is te verkrijgen als een sticker in jouw keuken, het is ook mogelijk om jouw keuken te laten wrappen.

Wat is wrappen?

Een keuken laten wrappen klinkt misschien een beetje raar, maar het is eigenlijk een heel groot verschil in jouw keuken laten maken met behulp van stickers. De stickers zijn van hoogwaardig kwaliteit en duurzame folie die om de keukenkasten heen geplaatst kunnen worden. Zou je dus een nieuwe look in jouw keuken willen hebben, maar je hebt niet erg veel zin in het verbouwen, dan is dit met een wrap zo gebeurd. Bij Muursticker4sale.nl maakt het niet uit in wat voor staat de keuken is. Vaak zijn keukens nog in goede staat met wat kleine gebruikssporen. Met deze gebruikssporen worden krasjes en vlekken bedoeld, die makkelijk weg te werken zijn met wrap folie. Mochten er nou echt barsten en butsen in de keuken zijn, dan is het mogelijk om dit met plamuur op te vullen en vervolgens de wrap er over heen te plakken.

Hoelang duurt dat?

Zoals al gezegd, hoef je geen hele langdurige verbouwing te doen om de keuken er anders uit te laten zien. Een keuken verbouwen duurt vaak een paar weken, maar het wrappen van folie kan al snel binnen twee dagen klaar zijn. Ook is het folie vaak een betere keuze als de keuken hetzelfde blijft, doordat de folie bestand is tegen ongelukjes. Je zou er in principe dingen tegenaan kunnen schuren zonder dat de folie kapot gaat. Ook zijn de folies bestand tegen hitte en zijn ze anti-bacterieel.

Keuken
Keuken in een woning.

De soorten folie

Er zijn op de website meer dan 250 soorten folie te vinden met verschillende kleuren. Dit kunnen gewoon effen kleuren zijn, maar er is ook een selectie aan houtlooks of juist marmer. Je kan gemakkelijk een offerte aanvragen om een prijsindicatie te krijgen. Dit komt doordat elke keuken anders is, sommige keukens hebben meer kasten die wrap nodig hebben. Een offerte aanvragen gaat vrij gemakkelijk, zo kan je jouw gegevens opgeven, aangeven wat voor beschadigingen er aan de keuken zijn en je kan een paar foto’s uploaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *